Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

Milé děti, rodiče,

probudili jsme se opět do sluníčkového dne. Mám pro vás malý úkol, který určitě splníte s úsměvem. Kdo má chuť a nápad, může kreslit!

Paní učitelka Sylva

Milé děti, naši žáci,
rádi bychom v těchto náročných dnech vnesli do okolí naší školy a našeho města radost v podobě Vašich veselých obrázků. Proto Vás chceme požádat o nakreslení pěkných obrázků (mohou obsahovat i nějakou krátkou zprávu) na papír nebo čtvrtku velikosti A4. Tyto obrázky, moc prosíme, vložte (např. rodiče při cestě do práce nebo na nákup, pokud je to ve Vašich silách) do připravené schránky u zadního vchodu školy - z ulice 28. října. Předem Vám děkujeme za Vaši ochotu roznášet alespoň malý úsměv či potěšení těm, co žijí v našem městě a v těchto chvílích se cítí úzkostně. Třeba je naše město plné obrázků potěší. Máme Vás rádi a těšíme se na setkání s Vámi v naší škole!
 

Příspěvky

Nové učivo

6. 4. 2020

 

Poděkování

31. 3. 2020

Vážení rodiče,

chtěla bych vám všem moc poděkovat za práci při domácí přípravě dětí. Situace, která nastala není pro nikoho jednoduchá a vy jste se stali učiteli svých dětí. Děti možná na počínající "volno" reagovaly s velkým nadšením, ale i ony teď už vidí, že se musí doma věnovat školní práci. Určitě se jim nechtělo, ale věřím, že vy jste svou rodičovskou autoritou a péčí dokázali vytvořit dětem režim a všechny zadané úkoly zvládáte na jedničku. Pochvalu si určitě zaslouží i děti, které pilně pracují a také vám pomáhají i doma. Někteří rodiče zaslali i foto při výuce na WhatsApp, moc děkuji! 

Přeji nám všem hodně zdraví a věřím, že se brzy uvidíme ve škole.

 

Naše stránky

26. 3. 2020

Milí rodiče, vytvořila jsem stránky naší třídy. Budu zde přidávat aktuální informace k učivu po dobu karantény.